Tidigare Mässor

Värmekyrkan – 3 april 2022

 

Efter två och ett halvt år fick vi äntligen träffas den 3:e april för att fylla Värmekyrkan med värme och kärlek. Dagen fylldes med 2 stycken modeshower från våra fantastiska utställare Dream Design, Vinterstrand Bridal och En till Fest. Vi hade även en tävling tillsammans med Elite grand hotel Norrköping där vi lottade ut en övernattning till ett lyckligt par.

Dagen fortsatte och vi fick ta del av intervjuer med några av våra utställare där vi fick reda på hur deras verksamhet fungerar samt deras bästa tips för ett lyckat bröllop. Utöver modeshower och intervjuer på scenen fick vi njuta av fika, champagne och mingel med alla utställare som var där hela dagen för att hjälpa våra besökare ordna deras perfekta bröllop.

 

Borgen – 10 november 2019

 

Dagen började med att alla blivande brudpar fick det senaste numret av Bröllopsmagasinet som de kunde läsa för att få ännu mer inspiration inför deras bröllop. Världens Bröllopsmässa fick även finbesök av Lars Wallin och Johanna Kajson. Lars Wallin är en av modesveriges främsta designers som bland annat har designat kronprinsessan Victorias klänningar på nobelfesten.

Johanna Kajson är en av Sveriges bästa bröllopskoordinatorer och är även känd som författare av boken “Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson”. Mässa fortsatte och det bjöds på vackra körsånger och modeshower på huvudscenen. Resten av dagen gick åt för att mingla med utställare och äta massa gott fika med lite champagne. Vi fick även äta helt fantastiskt italiensk mat som serverades under hela mässan.

Borgen – 18 november 2018

 

En dag fylld av kärlek och skratt gjorde Världens Bröllopsmässa 2018 till en succe. Dagen började med att alla besökare fick gå runt i lokalen och njuta av alla vackra montrar som våra fantastiska utställare hade dekorerat så fint! Efter lite mingel med utställarna var det dags för musikuppträdanden på scenen.

Efter ett storartat uppträdande så fortsatte dagen med resultaten av tävlingarna som hade pågått under dagen och på våra sociala medier. I en av våra tävlingar lottades det ut en diamantring till ett värde av 7000 kr till ett par som hade delat med sig av deras mest romantiska bild. Denna perfekta dag avslutades med champagne, fika och mingel med alla utställare.