Program

Än är programmet för Världens Bröllopsmässa 2019 inte satt, men dagen kommer bland annat bjuda på VIP-Frukost och föreläsning  med Lars Wallin och Johanna Kajson, Drop-In Bröllop, modevisning och mycket mycket mer!

VIP-Frukost med Lars Wallin

& Johanna Kajson

Välkommen till en timme fylld av de bästa tipsen från Sveriges främsta bröllopsgurus. Lars Wallin är en av modesveriges främsta designers. Han har designat för allt från scenkläder i Melodifestivalen till Kronprinsessan Victoria och klänningar på nobelfesten.

På frukosten kommer Lars Wallin prata om trender inom bröllopsmode och hans erfarenheter. Han kommer även visa upp klänningar från olika brudkollektioner, från traditionella silhuetter till mer nytänkande kreationer.

Johanna Kajson kommer prata om hur du själv kan planera ditt eget drömbröllop.

En morgon full av inspiration utlovas!

Pris: 100kr + Inträde. I priset ingår även lättare förtäring.

 

Foto: Bo Brinkenfalk

Sveriges främsta bröllopskoordinator 

som konferencier

Johanna Kajson är en av Sveriges främsta bröllopskoordinatorer och har bland annat anordnat bröllop för flertalet kända brudpar. Utöver bröllopskoordinator är Johanna en uppskattad lärare i sin utbildning Great Weddings Academy, hon jobbar som influencer och skriver även böcker och släpper appar.

Johanna är aktuell med bland annat boken ”Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson” och podden ”Drömbröllop med Johanna och gäster”. 

Under dagen kommer Johanna att vara konferencier, föreläsa på VIP-frukosten och du som besökare har även möjlighet att träffa Johanna och ställa dina frågor till henne.

 

 

 

Foto: Anna Roström

Drop-in vigsel

Ett bröllop kan kännas som den största grejen i världen, men det måste det inte vara! Ta chansen att gifta dig på plats på mässan. Vi står för fix och vigsel, ni står för kärleken!

Snart öppnar anmälan för drop-in bröllopen, men ifall ni vet redan nu att ni vill gifta er på mässan, hör av er till Anna Borgslycka på Mötesfabriken på mail: anna.borgslycka@motesfabriken.se

 

Programmet kommer uppdateras löpande!