Program

Under våren 2022 kommer vi att fylla på med programmet för årets upplaga av Världens Bröllopsmässa.

Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö!

I över tio års tid har Oscar Arrsjö verkat i navet av svenskt herrmode som stylist, chefredaktör och konceptskapare. Oscar har predikat värdet av att klä sig bra som man i bland annat magasin, dagstidningar, Sveriges Radio, TV4, Kanal 5 och TV6. 2005 gick han i bräschen för manligt modefokus när han skapade Sveriges första modemagasin för män- MAN- och 2008 genom att lansera Sveriges första renodlade webbshop för män – FRONTMEN.com.

Sedan 2014 är Oscar dessutom herrmodeexpert i TV4 Nyhetsmorgon. Han har tio år i rad utsetts till en av svenskt herrmodes 100 mäktigaste personer, är författare till den bästsäljande stilboken “Klä dig för framgång” och är idag även en uppskattad föreläsare.

På Världens Bröllopsmässa får vi ta del av Oscars tips för att hamna rätt i bröllopsmodet utifrån din egen personlighet.

Pris: Föreläsningen ingår i entrépriset.
Tid: 13.00 preliminärt.

 

Foto:

Drop-in vigsel

Ett bröllop kan kännas som den största grejen i världen, men det måste det inte vara! Ta chansen att gifta dig på plats på mässan. Vi står för fix och vigsel, ni står för kärleken!

Under början av 2022 öppnar anmälan för drop-in bröllopen, men ifall ni vet redan nu att ni vill gifta er på mässan, hör av er till Anna Borgslycka på mail: anna@borgslyckapromotion.se

 

Programmet kommer att uppdateras löpande!