Program

Under våren 2020 kommer vi att fylla på med programmet för årets upplaga av Världens Bröllopsmässa.

Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö!

I över tio års tid har Oscar Arrsjö verkat i navet av svenskt herrmode som stylist, chefredaktör och konceptskapare. Oscar har predikat värdet av att klä sig bra som man i bland annat magasin, dagstidningar, Sveriges Radio, TV4, Kanal 5 och TV6. 2005 gick han i bräschen för manligt modefokus när han skapade Sveriges första modemagasin för män- MAN- och 2008 genom att lansera Sveriges första renodlade webbshop för män – FRONTMEN.com.

Sedan 2014 är Oscar dessutom herrmodeexpert i TV4 Nyhetsmorgon. Han har tio år i rad utsetts till en av svenskt herrmodes 100 mäktigaste personer, är författare till den bästsäljande stilboken “Klä dig för framgång” och är idag även en uppskattad föreläsare.

På Världens Bröllopsmässa får vi ta del av Oscars tips för att hamna rätt i bröllopsmodet utifrån din egen personlighet.

Pris: Föreläsningen ingår i entrépriset.
Tid: 13.00 preliminärt.

 

Foto:

Modestylist Frida Zetterström-konferencier!

Frida Zetterström är erfaren frilansjournalist, radiopratare, programledare och en rutinerad konferencier!

Hon anlitas dessutom ofta som modeexpert och stylist och medverkar regelbundet i bland annat TV4 och Sveriges Radio. Hösten 2019 släppte hon tillsammans med Jenny Segergren modeboken ”100 looks på 20 plagg” och hon föreläser i hela Sverige om trender och styling.

Under Världens Bröllopsmässa håller Frida i taktpinnen som konferencier och kanske ger hon oss ett och annat tips och råd!

 

 

 

 

Foto: 

Drop-in vigsel

Ett bröllop kan kännas som den största grejen i världen, men det måste det inte vara! Ta chansen att gifta dig på plats på mässan. Vi står för fix och vigsel, ni står för kärleken!

Snart öppnar anmälan för drop-in bröllopen, men ifall ni vet redan nu att ni vill gifta er på mässan, hör av er till Anna Borgslycka på mail: anna@borgslyckapromotion.se

 

Programmet kommer att uppdateras löpande!