Om Oss

Vilka är vi?

Vi är tre glada, optimistiska powerkvinnor som tillsammans tror att allting är möjligt så länge du jobbar hårt och tror på det du gör med både hjärna och hjärta. 

Vi driver tillsammans Världens Bröllopsmässa med missionen att skapa Sveriges mest uppskattade och kärleksfulla mässa.

Varför en Bröllopsmässa?

Kär i kärlek – Vi anser att kärlek är det viktigaste vi har och framförallt att kärlek är till för alla. Vad är då bättre än en bröllopsmässa där bakgrund, etnicitet eller sexuelläggning inte har någon betydelse.

Vår vision är att samla bröllopsintresserade personer och företag för att fira kärleken och göra det tillsammans. 

Är du upptagen den 16 oktober?

Bra! För vi vill ha dig närvarande i Värmekyrkan i Norrköping den 16 okt. Vi bjuder på bubbel, livemusik och en modevisning med kreationer från östergötlands främsta designers.

Vi har något för alla! Ta med dina tärnor, din partner eller varför inte din bästa vän och upplev värmen och stämningen i Norrköpings häftigaste lokal.

Boka dina biljetter idag

and

Save the date

Vanliga frågor

Kan jag köpa min biljett på plats under mässdagen?

Svar: Nej. Vi har beslutat att all biljettförsäljning inför mässan sker i förtid digitalt. Detta så att vi kan fokusera ännu mer på att skapa en så minnesvärd och nyttig upplevelse för dig som kund som möjligt.

Var kommer mässan hållas?

Svar: Vi förälskade oss i Värmekyrkans himmelska lokal och kommer därför tillbaka inför årets andra mässa.

Plats: Värmekyrkan, Norrköping

Adress: Holmentorget 3, 602 32 Norrköping

Datum: 16 Oktober 2022   (22-10-16)   (V.41 Sön) 

 

 

Vilken tid är mässan?

Svar: Mässan är uppdelad i olika slott tider så att du kan anpassa din vistelse efter vad som passar dig bäst. 

Slott 1 (11:00-13:00)

Slott 2 (13:00-15:00)

 

Varför slott tider?

Vi valde att ha slott tider då vi tror detta är den optimala lösningen för dig som kund och våra utställare. Med slott tider kommer det vara mindre folk inne på mässan samtidigt vilket leder till att du komfortabelt kan gå runt, och prata med utställare utan att känna dig stressad över att du tar upp tid för någon annan. 

 Med slott tider behöver du inte vara orolig över att gå miste om något på mässan, du som besöker mässan är garanterad att få hela upplevelsen. Det var viktigt för oss att vi med slott tiderna skulle klara av att hålla samma höga standard på mässan. Utan att det drabbade er som kunder.

Oavsett vilken tid som passar dig bäst, är vårt mål att du ska få samma varma och kärleksfulla upplevelse.

 

Kommer ni ha en modevisning likt den förra mässan där man får se och känna på bröllopsklänningarna?

Svar: Ja. Ja. Ja. Modevisningen kommer tillbaka. Det stämmer att efter modeshowen är slut så kommer alla våra vackra modeller kliva ner från scen och mingla runt på golvet. Under den här tiden kan du som besökare prata med både modeller och de som sytt och tillverkat eller säljer klänningarna. Ställa frågor  som ”hur känns den på, är den svår att gå i, finns den i min storlek”, men också rådfråga designern om de personliga förändringar du skulle vilja ha till din klänning.

oavsett vad kommer våra fantastiska utställare  kunna hjälpa dig med alla dina frågor. Det är vi säkra på.

 

(Vill du agera modell på Världens Bröllopsmässa? Följ oss på våra sociala medier och håll utkik efter mer information kring casting. Castingen kommer hållas i augusti månad i Norrköping/Linköping.)