Utställare 2020

BAM – Be A Million

Borgslycka Promotion- Bröllopskoordinator

Bröllopsbruket

Bröllopsfeber

Diversis

Ellas Event

Emelie Vinterstrand

Eneby Hus

Fotofabriken

Kockar Hemma

MD Vaxning

Modehatten

Mässupport

Rafaela Mode

Svenska Kyrkan

Swedish Stunt Acadamy

Söderköpings Brunn

Yakobs Ram & Reklam

Vokal

Wedsley

Wissings Guld

Frida Zetterström
Foto: 

Frida Zetterström är erfaren frilansjournalist, radiopratare, programledare och en rutinerad konferencier!

Hon anlitas dessutom ofta som modeexpert och stylist och medverkar regelbundet i bland annat TV4 och Sveriges Radio. Hösten 2019 släppte hon tillsammans med Jenny Segergren modeboken ”100 looks på 20 plagg” och hon föreläser i hela Sverige om trender och styling.

Under Världens Bröllopsmässa håller Frida i taktpinnen som konferencier och kanske ger hon oss ett och annat tips och råd!

Oscar Arrsjö

Foto: 

I över tio års tid har Oscar Arrsjö verkat i navet av svenskt herrmode som stylist, chefredaktör och konceptskapare. Oscar har predikat värdet av att klä sig bra som man i bland annat magasin, dagstidningar, Sveriges Radio, TV4, Kanal 5 och TV6. 2005 gick han i bräschen för manligt modefokus när han skapade Sveriges första modemagasin för män- MAN- och 2008 genom att lansera Sveriges första renodlade webbshop för män – FRONTMEN.com.

Sedan 2014 är Oscar dessutom herrmodeexpert i TV4 Nyhetsmorgon. Han har tio år i rad utsetts till en av svenskt herrmodes 100 mäktigaste personer, är författare till den bästsäljande stilboken “Klä dig för framgång” och är idag även en uppskattad föreläsare.

På Världens Bröllopsmässa får vi ta del av Oscars tips för att hamna rätt i bröllopsmodet utifrån din egen personlighet.

Pris: Föreläsningen ingår i entrépriset.
Tid: 13.00 preliminärt.